25 Şubat 2011 22:21

Eşi tarafından öldürülen Arzu Odabaşı toprağa verildi

ÜSKÜDAR’da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürülen dört çocuk annesi Arzu Odabaşı toprağa verildi.Çengelköy Gümüşsuyu Caddesi üzerinde önceki gün eşiyle karşılaşan Arzu Odabaşı, boşanma davası devam eden eşi Mustafa Odabaşı tarafından sokak ortasında

Eşi tarafından öldürülen Arzu Odabaşı toprağa verildi
Paylaş

ÜSKÜDAR’da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürülen dört çocuk annesi Arzu Odabaşı toprağa verildi.
Çengelköy Gümüşsuyu Caddesi üzerinde önceki gün eşiyle karşılaşan Arzu Odabaşı, boşanma davası devam eden eşi Mustafa Odabaşı tarafından sokak ortasında 8 kurşunla vurularak öldürülmüştü.
Odabaşı’nın cenazesine çocukları Selçuk, Selim, Hilal, ağabeyi Ümit Terzi, ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 10 yaşındaki oğlu Emirhan ise annesinin öldüğünü henüz bilmediği için cenazeye getirilmedi.

ŞİDDET GÖRÜYORDU

Öte yandan Arzu Odabaşı’nın cenazesine katılan bir kadın arkadaşı, “Arzu eşinden şiddet görüyordu. Bu yüzden boşanmaya karar vermiş ayrı yaşıyorlardı. Şiddet gördüğüne dair savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ben de mahkemeye gidip onun eşinden dayak yediğine dair tanıklık yapmıştım. Maalesef onu da koruyamadık.” dedi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Ankaralı kadınlar 8 Marta hazırlanıyor

SONRAKİ HABER

SHÇEK giderek güçsüzleşiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...