11 Mayıs 2014 12:50

Bu çiçekler Berkin’i vuranların annelerine

Gezi eylemleri sırasında evinden ekmek almak için çıkan ve polisin attığı gaz bombasının başına isabet etmesiyle 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, anneler gününde oğlunun mezarına çiçek dikti.

Bu çiçekler Berkin’i vuranların annelerine
Paylaş

Gezi eylemleri sırasında evinden ekmek almak için çıkan ve polisin attığı gaz bombasının başına isabet etmesiyle 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, anneler gününde oğlunun mezarına çiçek dikti. Baba Elvan, “Bundan sonra Berkin’i vuranların, dileğim onların annelerine hediyesi olsun bu çiçekler” dedi.

Sami Elvan, eşi Gülsüm Elvan Almanya’da olduğu için oğlunun Feriköy Mezarlığı’ndaki mezarına yalnız geldi. Yanında getirdiği bir kasa çiçeği mezara diken Sami Elvan, uzun uzun oğlunun mezar taşını öptü. Konuşurken duygulanan Sami Elvan,” Annesiyle dün akşam konuştum. Bugün anneler günü ve bizim için çok acı bir gün. Çiçek getirdim, oğlumun gönlünü almak için. Aslında annesine veremediği hediyelerin karşılığı onlar. Bundan sonra dileğim Berkin’i vuranların, onların annelerine hediyesi olsun bu çiçekler” dedi. (İstanbul/DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Barikat kuran Anteks işçilerinin bekleyişi sürüyor

SONRAKİ HABER

Gezi eylemleri nedeniyle 17 kişi sınır dışı edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa