07 Mayıs 2014 18:11

‘Festival çok güzel gelsene’

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, sinemada kadın emeğinin görünür olmasına katkıda bulunmayı hedefleyerek “Festival çok güzel gelsene” çağrısı yapıyor.

‘Festival çok güzel gelsene’
Paylaş

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, sinemada kadın emeğinin görünür olmasına katkıda bulunmayı hedefleyerek “Festival çok güzel gelsene” çağrısı yapıyor. 17. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, yarın akşam Devlet Opera ve Balesi binasında yapılacak olan açılış töreniyle başlıyor.

Yetkin Dikinciler ve Şenay Gürler’in sunuculuğunu yapacağı törende, Muhterem Nur’a Onur Ödülü; Sinema Yazarı Alin Taşçıyan, Kurgucu Çiçek Kahraman, Sanat Yönetmeni Natali Yeres, Yönetmen Nezahat Gündoğan, Oyuncu Şebnem Sönmez ve Yapımcı Zeynep Özbatur Atakan’a Bilge Olgaç Başarı Ödülleri; Can Candan’ın belgesel filmi ‘Benim Çocuğum’a ise Tema Ödülü verilecek.

Festival önceki yıllara oranla daha geniş bir katılıma sahip. Festivalde gösterilmek üzere değişik ülkelerden 107 film gösterime girecek. Filmlerin yanı sıra yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleşiler düzenlenecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Erkek hemşireler rahatsız

SONRAKİ HABER

Öykücüler Marquez’i anacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...