04 Mayıs 2014 21:09

Xscape’in ilk single’ı Timberlake’le

MİCHAEL Jackson’ın 13 Mayıs’ta müzikseverlerle buluşacak olan XSCAPE albümünde yer alan yeni şarkısı “Love Never Felt So Good” yayınlandı. Prodüktörlüğünü Michael Jackson, John McClain, Girogio Tuinfort ve Paul Anka’nın üstlendiği bu şarkının ayrıca Justin Timberlake eşliğindeki bir versiyonu da bulunuyor.

Xscape’in ilk single’ı Timberlake’le
Paylaş

Michael Jackson’ın 13 Mayıs’ta müzikseverlerle buluşacak olan XSCAPE albümünde yer alan yeni şarkısı “Love Never Felt So Good” yayınlandı. Prodüktörlüğünü Michael Jackson, John McClain, Girogio Tuinfort ve Paul Anka’nın üstlendiği bu şarkının ayrıca Justin Timberlake eşliğindeki bir versiyonu da bulunuyor.

iHeart Radio Müzik Ödülleri’nde prömiyeri yapılan “Love Never Felt So Good”  şarkısının Michael Jackson’a Justin Timberlake’in eşlik ettiği versiyonunun prodüktörlüğünü Timberlake, Timbaland ve Jerome “J-Roc” Harmon üstleniyor.

Michael Jackson hayranları “Love Never Felt So Good” şarkısını şimdi iTunes’tan sipariş edebilirler. XSCAPE albümü, standart ve delüks versiyonlarıyla 13 Mayıs’ta müzik marketlerde olacak.

Michael Jackson and Paul Anka tarafından 1983 yılında yazılan “Love Never Felt So Good” şarkısının prodüktörlüğünü Estate of Michael Jackson’ın da yöneticilerinden olan John McClain üstleniyor. Şarkının altyapısı seksenler hissinden ve orijinalinden uzaklaşmadan günümüze uygun biçimde düzenlenerek albümdeki yerini aldı.

Günümüzdeki müzisyenlere ilham vermeye devam eden Michael Jackson’ın XSCAPE albümünde sanatçının 1983 ve 1999 yılları arasında kaydettiği 8 şarkı yer alıyor. Xscape albümünün delüks versiyonunda ise standart versiyondaki düzenlenmiş şarkıların, orijinal versiyonları da yer alacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tanpınar’la şehir ve yolculuk

SONRAKİ HABER

İki Dünya, Tek sahne: Ertuğrul ve Papazyan

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...