02 Mayıs 2014 23:56

Kayaşehir Polis Merkezi'ne ses bombası atıldı

Başakşehir'deki Kayaşehir polis merkezinin yakınlarına akşam saatlerinde ses bombası atıldı. 21. 45 sıralarında art arda atılan ses bombalarından yaralandığı belirtilen bir yurttaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 3 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Arama çalışmalarına polis helikopteri de destek verdi.

Kayaşehir Polis Merkezi\'ne ses bombası atıldı
Paylaş

Başakşehir'deki Kayaşehir polis merkezinin çevresine akşam saatlerinde ses bombası atıldı. 21. 45 sıralarında art arda atılan ses bombalarından yaralandığı belirtilen bir yurttaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 3 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Arama çalışmalarına polis helikopteri de destek verdi.

Olay, Kayaşehir 8.9 Bölge kavşağındaki Kayaşehir Polis Merkezi önünde 21.45 sıralarında gerçekleşti. Üç kişi önce karakolun 50 metre yakınına ardından da karakolun bahçe duvarı önüne ses bombası atıp olay yerinden uzaklaştı. Kaçan şahısların yakalanması amacıyla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Patlama sırasında olay yerinin hemen yakınında otobüsten inen bir şahıs hafif şekilde yaralandı. Bölgeden geçmekte olan bir araçta da patlamanın etkisiyle fırlayan parçalar sebebiyle maddi hasar oluştu.

Ard arda şiddetli şekilde iki ses duyduklarını belirten görgü tanıkları, patlamaların kısa aralıklarla gerçekleştiğini aktardı. (İstanbul/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Hakkari\'de 1 kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

Kötü koşullara isyan eden tutuklular yangın çıkardı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa