02 Mayıs 2014 14:55

Bakan Çelik’ten yandaşa teşekkür

1 Mayıs’ta yaşananlarla ilgili açıklama yapan Çalışma Bakanı Faruk Çelik DİSK ve KESK'i suçlarken, Türk-İş, Memur Sen Ve Hak-İş’e gösterdikleri yerlerde yaptıkları için teşekkür etti

Bakan Çelik’ten yandaşa teşekkür
Paylaş

1 Mayıs’ta yaşananlarla ilgili açıklama yapan Çalışma Bakanı Faruk Çelik, 1 Mayıs’ın birkaç şehir dışında ülke genelinde huzur içinde kutlandığını ileri sürerek, devam etti: “Oysa biz ısrarla ‘Taksim’ diyen sendikalarla görüştük. Yaptığımız görüşmelerde bu ısrarın doğru olmadığını kendilerine söyledik. Ama onlar ısrarla devam ettiler ve ille de ‘Taksim’ dediler ve dün bazı olumsuz görüntüleri Türkiye’ye yaşattılar.” DİSK ve KESK’i kasteden Çelik “Biz 2014 yılındayız ve ilgili arkadaşları da ben 2014 yılına davet ediyorum” dedi.

TÜRK-İŞ, MEMUR SEN VE HAK-İŞ’E BAKANDAN TEŞEKKÜR

Çelik, hükümetin gösterdiği alanlarda 1 Mayıs’ı kutlayan sendikalara da teşekkür ederek, şunları söyledi; “Bizleri tenkit etseler de, bizler için ağır şeyler söyleseler de teşekkür ediyorum. Biz onların konuşmalarının hepsini alıp değerlendireceğiz ve sorunların çözüme ulaşması konusunda onlarla diyalog halinde olacağız”
 

ÖNCEKİ HABER

DİSK Başkanı hükümete seslendi: Sizin ‘kamu’nuz kim?

SONRAKİ HABER

4 polis çocuğa işkenceden yargılanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...