01 Mayıs 2014 12:14

Çocuklara çığlık atmayı öğrettiler!

Saldırılardan etkilenenler arasında küçük çocuklar da vardı. Acı içerisindeki çocukların görüntüleri, son dönemde artan çocuk cinayetlerine karşı "Çocuklarınıza çığlık atmayı öğretin" diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ı akla getirdi. Sosyal medyada İslam'a ithafen, "Çocuklarımıza çığlık atmayı öğrettiniz" denildi.

Çocuklara çığlık atmayı öğrettiler!
Paylaş

İstanbullular 1 Mayıs’a OHAL koşullarında uyandı. 1 Mayıs nedeniyle 39 bin polis ve onlarca TOMA görevlendirilirken, sabahın erken saatlerinden itibaren vapurlar, metrolar, tramvaylar durdu. Metrobüs Beylikdüzü-Cevizlibağ arasında sınırlanırken İstanbul’un tüm ulaşımı Marmaray ve İETT otobüsleriyle yapıldı. Taksim’e giden tüm yollar polis barikatlarıyla kapatıldı.

Polis engellere rağmen Şişli ve Beşiktaş’a ulaşabilen emekçilere ise polis biber gazı ve tazyikli suyla saldırdı. Çok sayıda gaz atılması nedeniyle göz gözü görmez hale gelirken, Taksim ve çevresi savaş alanına döndü. Saldırılar sırasında çok sayıda kişi yaralandı, çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Polis saldırısından genç yaşlı çocuk tüm İstanbullular perişan oldu.

Saldırılardan etkilenenler arasında küçük çocuklar da vardı. Acı içerisindeki çocukların görüntüleri, son dönemde artan çocuk cinayetlerine karşı "Çocuklarınıza çığlık atmayı öğretin" diyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ı akla getirdi. Sosyal medyada İslam'a ithafen, "Çocuklarımıza çığlık atmayı öğrettiniz" denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İzmir’de her yer 1 Mayıs

SONRAKİ HABER

Polisten işçiye \'gaz sıkan duvar\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...