21 Haziran 2011 08:31

Saldırılara bir tepki de Bolu’dan

Metin Lokumcu’nun öldürülmesini ve Hopa halkına yönelik polis saldırısını kınamak için yapılan eylemlerin yine şiddetle karşılık bulmasına bir tepki de Bolu’dan geldi.Bankalar Caddesi’nde Eğitim Sen, SES, EMEP, Halkevleri, ÖDP ve TKP tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. “Zam zulüm işkence

Saldırılara bir tepki de Bolu’dan
Paylaş

Metin Lokumcu’nun öldürülmesini ve Hopa halkına yönelik polis saldırısını kınamak için yapılan eylemlerin yine şiddetle karşılık bulmasına bir tepki de Bolu’dan geldi.

Bankalar Caddesi’nde Eğitim Sen, SES, EMEP, Halkevleri, ÖDP ve TKP tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. “Zam zulüm işkence işte AKP”, “Metin Lokumcu Onurumuzdur” sloganları atılan eylemde hükümetin tutumu ve polis şiddeti taşınan dövizlere de yansıdı.

Basın açıklamasını okuyan Ayhan Şentürk; “Yeni balkon balonları ile ileri demokrasi yaygarası kopartan AKP, yeni dönemde de icraatlarına aralıksız devam ediyor. Tayyip Erdoğan’ın ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ derken neyi kastettiği daha iyi anlaşılmaktadır”dedi. Emek ve demokrasi güçleri olarak yaratılmak istenen karanlığa karşı, özgür ve demokratik geleceği savunmaya devam edeceklerini vurgulayan Şentürk, “Sokakları zalimlere, sömürücülere dar etmeye devam edeceğiz.”diyerek sözlerini tamamladı.

Açıklama alkışlarla sona erdi. (Bolu/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Mersin İl Tarım Müdürlüğü'ne yolsuzluk baskını

SONRAKİ HABER

Avrupa’nın savaştan beri en kötü krizi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...