24 Nisan 2014 21:15

Dünya kupası TRT’de

Dünya Kupası maçlarının TRT ile tv8 arasında dönüşümlü yayınlanacağı söyleniyordu. Ancak, TRT bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı ve maçları sadece TRT’nin yayınlayacağını duyurdu.

Dünya kupası TRT’de
Paylaş

12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’da düzenlenecek olan Dünya Kupası maçlarının yayın haklarını TRT satın almıştı. tv8’i satın alan Acun Ilıcalı da, maç saatlerinin Ramazan ayında iftar saatine denk gelmesi nedeniyle TRT ile maçları ortak dönüşümlü yayınlamak için hakarete geçmişti. Bir süredir anlaşmanın sağlandığı ve maçların TRT ile tv8 arasında dönüşümlü yayınlanacağı söyleniyordu. Ancak, TRT bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı ve maçları sadece TRT’nin yayınlayacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı, TV8'i aldıktan sonra yaz dönemi için sürpriz bir hamle yapmış ve TRT ile Brezilya'da gerçekleşecek Dünya Kupası'nın bazı maçlarını yayınlama anlaşması imzalamıştı.
Maç öncesi ve sonrası yeni sezondaki programlarını tanıtarak izleyicileri bilgilendirmeyi düşünen Acun Ilıcalı'ya kötü haber geldi. Dünya kupası maçları TRT’de yayınlanacak.
(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Akit’ten ‘masal’lar...

SONRAKİ HABER

Hac öncesi MERS korkusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...