18 Nisan 2014 15:08

Alanya Kaymakamından taciz isyanı: 'Biz sapık mıyız'

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, turistlere yönelik cinsel taciz olaylarına isyan ederek, “Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey yapılmasını ister misiniz? Bu nasıl kepazelik?” dedi.

Alanya Kaymakamından taciz isyanı: \'Biz sapık mıyız\'
Paylaş

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, turistlere yönelik cinsel taciz olaylarına isyan ederek, “Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey yapılmasını ister misiniz? Bu nasıl kepazelik?​” dedi.

Turizmden kazanan esnafın turist memnuniyetine daha fazla duyarlı olması gerektiğini belirten Kaymakam Özdemir, “Bu piyasayı beslemeyeceksek kimse bu inekten süt beklemesin. Bu otelci, esnaf ve simitçi için bile geçerli. Eğer bu ineğin önüne su koymazsanız süt beklemeyin. Herkes kendini parçalarcasına sokaktaki turistten bir şeyler koparmaya çalışıyor. Turiste güler yüz göstermesek de surat asmayalım yeter” dedi.

Avrupa’ya gidenler 1 avro bile aldatıldığında kendisini nasıl hissediyorsa, buraya gelen yabancı turistlerin de aynı şeyleri hissettiğini dile getiren Kaymakam Özdemir, “Turist sadece gelsin gitsin yeter. Alanya kendi yapacağını yapar. Bir arkadaşımın anlattığına göre yolda yürürken 2 İsveçli kıza 14 kişi laf atmış. Biz sapık mıyız? Sizin kızınıza, karınıza, bacınıza böyle bir şey yapılmasını ister misiniz? Bu nasıl kepazelik? ‘Alanya, en büyük turizm merkezi’ diye hava atıyoruz ama kendi içimize dönüp bunları değerlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ağlayan kayada su boşa akıyor

SONRAKİ HABER

SBS sonuçları iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...