14 Nisan 2014 19:11

Twitter heyeti BTK ile görüştü

BTK Başkanı Tayfun Acerer, Telekomünikasyon ve İletişim (TİB) Başkanı Cemalettin Çelik ile Twitter'ın uluslararası kamu politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell ve beraberindeki heyet yaklaşık dört saat görüştü. BTK yetkilileriyle Twitter heyetinin önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelebileceği belirtildi.

Twitter heyeti BTK ile görüştü
Paylaş

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda Twitter heyeti ile yapılan toplantı sona erdi. BTK yetkilileriyle Twitter heyetinin önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelebileceği belirtildi.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda (BTK) Twitter heyeti ile yapılan toplantı sona erdi. Twitter’ın uluslararası kamu politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell ve beraberindeki heyet, saat 14.00 sıralarında BTK’ye geldi. BTK yetkilileriyle Twitter heyeti arasında yaklaşık dört saat süren toplantı yapıldı. Twitter heyeti, görüşmenin bitmesinin ardından BTK’den ayrıldı. BTK yetkilileriyle Twitter heyetinin önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelebileceği öğrenildi.

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan BTK Başkanı Tayfun Acarer, görüşmenin nasıl geçtiğine ilişkin sorulara, "İyi geçti" yanıtını verdi. Acarer, konuya ilişkin diğer soruları ise yanıtsız bırakarak, herhangi bir açıklama yapılmayacağını ifade etti. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Vali Yenikapı, sendikalar Taksim dedi

SONRAKİ HABER

Abdullah Cömert\'in ölümüne neden olan polise 25 yıl hapis istemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...