09 Nisan 2014 18:29

Göktepe Ödülleri sahiplerine veriliyor

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması’nda kazananlara ödülleri bugün verilecek.

Göktepe Ödülleri sahiplerine veriliyor
Paylaş

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması’nda kazananlara ödülleri bugün(10 Nisan) verilecek.

Jürisini, Ahu Özyurt, Belma Akçura, Celal Başlangıç, Elif Ilgaz, Elif Yılmaz, Fikret İlkiz, Göksel Göksu, Hüseyin Aykol, Kanat Atkaya, Mehmet Güç, Mete Çubukçu, Murat İnceoğlu, Muzaffer Özkurt, Nazım Alpman ve Neşe Düzel’in oluşturduğu yarışmada yazılı haber dalındaki ödül 29 ve 30 Eylül 2013 tarihlerinde Radikal gazetesinde yayımlanan ‘Çocuklarımızı kurtarın/Artık çok geç dönemem’ başlıklı haberiyle İdris Emen’e verilecek.

Görüntülü haber ödülünü ise, CNN Türk’te 28 Şubat 2014 tarihinde yayımlanan ‘Dilan Alp marjinal değilmiş’ adlı haberiyle Ezgi Cankurtaran alacak.

Fotoğraf Ödülü de 10 Temmuz 2013 günü Radikal gazetesinde yayımlanan ‘Ben sizdenim amirim’ adlı fotoğrafıyla Serkan Ocak’a verilecek.

İKİ JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ

Bu sene jüri özel ödülü iki kişiye verilecek. Ödülün birini 4 eski bakanla ilgili fezlekelerin görüşüldüğü Meclisten canlı yayın yapan CHP Milletvekili Melda Onur, diğerini ise Gezi direnişinin simgelerinden biri haline gelen  ‘Kırmızılı Kadın’ fotoğrafının sahibi Osman Örsal alacak.

Bu yılın yerel gazetecilik ödülü ise Büyük Torbalı gazetesinde 7 Ocak 2014 günü yayımlanan ‘Arşiv evrakları yakacak oldu’ başlıklı haberiyle Vedat Gökçay’da.

ÖDÜL TÖRENİ BUGÜN

Kazananlar ödüllerini Göktepe’nin doğum günü olan 10 Nisan’da alacak. Bu yılki ödül töreni programı şu şekilde:

Saat 16.30’da Celal Başlangıç moderatörlüğünde, Esra Arsan, Deniz Zeyrek ve Ragıp Duran’ın konuşmacı olduğu, TGC Burhan Felek Salonu’nda ‘İktidar kıskacında medya’ başlıklı bir panel yapılacak.

Saat 17.30’da yapılacak törende ödüller sahiplerini bulacak.

Saat 18.00’de ise aynı binanın üst katındaki TGC Lokali’nde kokteyl ve müzik dinletisi yapılacak. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Adalet tanrıçalarla tecelli etmez

SONRAKİ HABER

Adalet neden bir kadın adıdır?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...