09 Nisan 2014 14:06

Kılıçdaroğlu'na saldıran Övet AKP'li çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in AKP üyesi olduğu ortaya çıktı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na saldıran Övet'in 2012'de Emirdağ'da AKP'ye üye olduğunu ve olay sonrası partiden ihraç edildiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu\'na saldıran Övet AKP\'li çıktı
Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in AKP üyesi olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Meclis'te dün grup toplantı salonuna gittiği sırada yumruk atan Orhan Övet'in AKP üyesi olduğu öğrenildi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'na saldıran Övet'in 2012'de Emirdağ'da AKP'ye üye olduğunu ve olay sonrası partiden ihraç edildiğini söyledi.

Hüseyin Çelik, Twitter hesabında şu açıklamalarda bulundu, "Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'de Elmadağ'da partimize kaydolduğu tespit edilmiş ve olay sonrası derhal ihraç edilmiştir. 9 milyon küsûr üyemiz vardır. Onlarca sabıkası olan birinin Partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz. Bu vesileyle Sn. Kılıçdaroğlu'na bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi bildiriyoruz."
 

ÖNCEKİ HABER

Tüm dünyada haklar kâğıt üstünde, kadınlar sokakta

SONRAKİ HABER

Tam gün yasasına yürütmeyi durdurma kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...