08 Nisan 2014 15:27

Oğlu için adalet arıyor

Tatvan'da 7 ay önce meydana gelen trafik kazasında oğlu 23 yaşındaki Cihat Demirel’i kaybeden baba Bişar Demirel, adalet arayışına girdi.

Oğlu için adalet arıyor
Paylaş

Tatvan'da 7 ay önce meydana gelen trafik kazasında oğlu 23 yaşındaki Cihat Demirel’i kaybeden baba Bişar Demirel, adalet arayışına girdi. Oğlunun, park halindeki TIR’a çarparak hayatını kaybettiğini belirten baba Demirel, “O yolda park yasağı olmasına rağmen TIR oraya park etmiş. Oğlum hayatında ağzına içki sürmemiş bir insandır. Oğlum raporlarda içkili olarak gösterilmiş. Bunun böyle olmadığını göstermek için hakkımı sonuna kadar arayacağım” dedi.

Kaza sonrası tutulan raporlarda Demirel’in, 0.20 promil alkollü olduğu yer almıştı. Kazanın ardından baba Bişar Demirel, oğlunun alkol kullanmadığını savunarak tutulan raporun düzeltilmesini istedi. Demirel, “Oğlum bugüne kadar ağzına içki sürmemiştir. Kaza sonrasında tutulan raporlar yanlış tutulmuştur. Sigara da bile 0.12 promil alkol bulunuyor. Oysa bu rakam Bakanlar Kurulu kararı ile 0.20’ye çıkarılmıştır. Şikayet dilekçelerimi Başbakanlığa, İçişleri Bakanlığına, Adalet Bakanlığına gönderdim. Bunun böyle olmadığını göstermek için hakkımı sonuna kadar arayacağım” (Bitlis/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Alanya’da sendikacıya gözaltı

SONRAKİ HABER

Kadın başkanlar görev başında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...