08 Nisan 2014 14:16

Pele'den ölen işçiyle ilgili şok ifade!

Efsane futbolcu Pele, Sao Paulo Corinthias Arena Stadı'nın inşasından düşerek hayatını kaybeden işçi için, 'Ne yapalım olur böyle şeyler, bir kaza oldu, bunu hayatın bir cilvesi olarak kabul edelim. Beni endişelendiren işçilerin ölümünden çok havaalanlarının alt yapısının zamanında yetiştirilemeyecek olması' dedi.

Pele\'den ölen işçiyle ilgili şok ifade!
Paylaş

Dünyanın efsanevi futbolcuları arasında gösterilen Pele'nin, ülkesi Brezilya'da bu yıl düzenlenecek olan Dünya Kupası için yapılan tesislerde ölen inşaat işçileri ile ilgili söylediği sözler büyük tepki topladı.

Pele, Sao Paulo Corinthias Arena Stadı'nın inşasından düşerek hayatını kaybeden 23 yaşındaki bir işçi için, "Ne yapalım olur böyle şeyler, bir kaza oldu, bunu hayatın bir cilvesi olarak kabul edelim" demesi Brezilya'da ağır eleştirilere yol açtı. Pele daha da ileri giderek, "Beni endişelendiren işçilerin ölümünden çok havaalanlarının alt yapısının zamanında yetiştirilemeyecek olması" sözlerini söyledi. Pele, Brezilya'daki Dünya Kupası karşıtı protestolara da değinerek, bunun futbola karşı değil, ülkedeki siyasetçilere yönelik olduğunu ileri sürdü. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu\'ya yumruklu saldırı!

SONRAKİ HABER

Dünya gazetesinde 50 gazetecinin işine son verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...