07 Nisan 2014 14:52

Irmak taburcu edildi

Mardin'de seçim günü verilen barış yemeği esnasında göğsünden silahla vurulan BDP'li Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Irmak taburcu edildi
Paylaş

Mardin'de seçim günü verilen barış yemeği esnasında göğsünden silahla vurulan BDP'li Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Gökçe köyünde seçim günü Yıldırım ailesi arasında çıkan muhtarlık kavgasının sonlanması için düzenlenen barış yemeğine katılan ve yemekte tekrardan yaşanan silahlı kavgada göğsünden vurulan Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden taburcu edildi. Taburcu edilen Irmak'ı, Mardin girişinde, BDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, BDP Mardin il ve ilçe örgütleri yöneticileri ile yüzlerce yurttaş karşıladı.

Burada gazetecilerin sorularına cevap veren Irmak, yaşanan bir kaza sonucu yaralandığını söyledi. Bölgede kendi partilerinin ve ideolojilerinin girmediği birçok yerde bu tür olayların yaşanabildiğini belirten Irmak, "Netice itibari ile olayda herhangi bir kasıt yoktur. Parti olarak bu tür olayların çıkmaması için artık çaba göstereceğiz. Çünkü bir ay içerisinde bu olaylardan ötürü 4 kişi yaşamını yitirmiştir. Bizler bu seçimlerde belediyeyi aldık ve büyük bir başarı elde ettik. Bu başarı ile beraber bizler sadece belediyeye değil aynı zaman da bölgede bu şekilde yaşanan olaylara da partimiz ve vekillerimizle beraber bir çalışma yürüterek artık son vereceğiz" dedi.

Irmak'ın konuşmasının ardında kısa bir açıklama yapan BDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım ise bölgede yaşanan bu olaylara izin vermeyeceklerini ifade ederek bu zihniyeti mahkum edeceklerini söyledi. (Mardin/DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

İnternet Haftası\'nda Türkiye internetle savaşıyor

SONRAKİ HABER

Esad’tan Putin’e: Ben Yanukoviç değilim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...