17 Haziran 2011 09:06

Avrupalı sosyalistlerden CHP’ye mesaj

12 Haziran seçimi sonrası CHP’de yaşanan çalkantılar sürerken Avrupalı Sosyalistlerden birlik “mesajı” geldi.Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Grup Başkan Yardımcısı ve Eski Türkiye Raportörü Hannes Swoboda “CHP’de hedefe varmak için bütünlüklü çalışılmalı.Her kafadan bir ses &cced

Avrupalı sosyalistlerden CHP’ye mesaj
Paylaş

12 Haziran seçimi sonrası CHP’de yaşanan çalkantılar sürerken Avrupalı Sosyalistlerden birlik “mesajı” geldi.
Avrupa Parlamentosu (AP) Sosyalist Grup Başkan Yardımcısı ve Eski Türkiye Raportörü Hannes Swoboda “CHP’de hedefe varmak için bütünlüklü çalışılmalı.Her kafadan bir ses çıkmamalı ve parti içindeki gruplaşmalar önlenmelidir” dedi. Swoboda Ergenekon davası sanıklarına yönelik ise, “Ergenekon sanıklarını aday göstermek yanlış oldu” ifadesini kullandı.
AB Haber’e göre, AP Sosyalist Grup Başkan Yardımcısı Hannes Swoboda Türkiye’nin seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmesinde, CHP’nin laik, hoşgörülü, modern ve çok kültürlü Türkiye’nin partisi olması gerektiğini belirterek, “CHP’de hedefe varmak için bütünlüklü çalışılmalı.Her kafadan bir ses çıkmamalı ve parti içindeki gruplaşmalar önlenmelidir. CHP’de eskiye dönüş partiye zarar verir” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Urfalı cambazlar öfkeli

SONRAKİ HABER

Öcalan eylemsizliğin sürmesini istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa