29 Mart 2014 23:27

Kar yolları kapattı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Kastamonu-İnebolu yolunda çok sayıda araç yolda kaldı. Van'da 10'a yakın araç yolda kaldı, kurtarılmayı bekliyor.

Kar yolları kapattı
Paylaş

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Kastamonu-İnebolu yolunda çok sayıda araç yolda kaldı.

Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı ilçede yaşamı olumsuz etkiledi. Yüksek kesimlerde 30 santime ulaşan kar, özellikle Kastamonu-İnebolu karayolunda etkili oldu. Kar ve buzlanma nedeniyle ulaşım aksadı. Zincir takmayan araçlar yolda kalırken, bazı araçlar kayarak yoldan çıktı. Sürücüler, lapa lapa yağan kar altında araçlarını iterek çıkarmaya çalıştı. Bazı sürücüler zincir takarak yola devam ederken, kar nedeniyle maddi hasarlı kazalar da meydana geldi. Sürücüler, karayolları ekiplerinin kar temizlemede yetersiz kaldığını söyledi.

VAN'DA MAHSUR KALAN 10 ARAÇ KURTARILMAYI BEKLİYOR

Van'ın Bahçesaray ilçesinde sabah saatlerinde bastıran yoğun kar ve fırtına nedeniyle 10'a yakın aracın Kırapet Geçidi'nde mahsur kaldığı bildirildi. Araçları kurtarmak için Bahçesaray ve Çatak yönlerinden kendi imkanlarıyla yola çıkan yurttaşların, yoğun yağış nedeniyle sonuç alamayarak geri döndüğü öğrenildi. İçinde çocukların da olduğu bildirilen araçlar kurtarılmayı bekliyor.
 

ÖNCEKİ HABER

Kadınlar yarın nasıl bir kente uyanmak istiyor

SONRAKİ HABER

Televizyon tarihinin ‘Utanmaz’ ailesi: Gallagher’lar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...