17 Haziran 2011 07:25

Oy verdikleri adaya sandıklarından sıfır oy çıktı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 1390 nolu sandıkta oy kullanan Ş. A. ve kızı oy verdikleri bağımsız adayın, sandıktan geçersiz oy çıkmamasına rağmen sıfır oy aldığını iddia etti.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 1390 nolu sandıkta oy kullanan Ş. A. ve kızının oy verdikleri bağımsız aday, sandıkta

Oy verdikleri adaya sandıklarından sıfır oy çıktı
Paylaş

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 1390 nolu sandıkta oy kullanan Ş. A. ve kızı oy verdikleri bağımsız adayın, sandıktan geçersiz oy çıkmamasına rağmen sıfır oy aldığını iddia etti.

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 1390 nolu sandıkta oy kullanan Ş. A. ve kızının oy verdikleri bağımsız aday, sandıktan geçersiz oy çıkmamasına rağmen sıfır oy aldı. Bir tüketici sitesine yaptığı şikayet başvurusunda kızının ve kendisinin bağımsız bir adaya oy vermesine rağmen oy kullandıkları sandıkta adaya sıfır oy çıktığını söyleyen Ş. A. aynı sandıkta geçersiz oy da olmadığını ve oyunun nereye gittiğini sordu. Söz konusu sandıkta 249 oy kullanılırken kullanılan oyların tamamı geçerli sayıldı. Yıldırım ilçesi 1390 nolu sandıkta çıkan oy sonuçları şöyle:

AKP: 115, CHP: 79, MHP: 40, SP: 3, HEPAR: 3, HAS: 3, DP: 1, MMP: 1, MP: 1, DSP: 1

BAĞIMSIZLAR: Burcu Üzümcüler: 0, Mehmet Alanbel: 0, Semi Kopuz: 0, Mehmet Deniz: 2

(Bursa/ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Yunanistan’da yeni kabine açıklandı

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu: İlk üç madde kırmızı çizgimiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa