25 Mart 2014 13:19

'3 saatte Şam'dan sonra 1.5 dakikada Süleyman Şah!

Suriye uçağının düşürülmesinin ardından Suriye ile yeniden savaşın eşiğine gelmemiz Milliyet gazetesini heyecanlandırmış olacak ki dün çarpıcı bir manşet ile Süleyman Şah Türbesi’ni haber yaptı. Gazete "1.5 dakika yeterli” manşetini kullandı ve TSK’nın planlarından bahsetti.

\'3 saatte Şam\'dan sonra 1.5 dakikada Süleyman Şah!
Paylaş

Suriye uçağının düşürülmesinin ardından Suriye ile yeniden savaşın eşiğine gelinmesi Milliyet gazetesini heyecanlandırmış olacak ki bugün Süleyman Şah Türbesi’ni manşet yaptı. Gazete “1.5 dakika yeterli” manşetini kullandı ve TSK’nın planlarından bahsetti.

Hükümet ve AKP yanlısı medya, Suriye’ye operasyon düzenlense birkaç güne sonuçlanacağını söylemekten, yazıp çizmekten bıkmadı. Geçtiğimiz dönemde, Başbakan Erdoğan’ın kısa zamanda Esad’ın gideceğini söylemesinin ardından bol keseden zaman dilimi verilmeye başlanmıştı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bir televizyon programında Esad’a ömür biçmiş , "Bu süreci artık yıllarla değil, aylarla veya haftalarla ifade etmek gerekir" demişti.

AKP Antep Milletvekili Şamil Tayyar da Beyaz Tv’de çıktığı bir programda bundan  geri durmamış,  Şam’a girişi 3 saate kadar düşürmüştü. Tayyar "Bugün Türkiye arzu ederse, bunu çok iddia ederek söylüyorum 3 saatte Şam 'a varır”demişti.

Milliyet gazetesinin 1.5 dakika yeter başlıklı haberinin ardından gözler TSK’ya döndü.  2 ayda Esad düşmedi, 3 saatte Şam’a da girilemedi. Bakalım TSK 1.5 dakikada Süleyman Şah Türbesi’ni kurtarabilecek mi? (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

NBA’de gündem yeni formalar

SONRAKİ HABER

İzmir\'de aydınlar bir araya geldi; \'Oyumuz HDP\'ye\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...