22 Mart 2014 14:03

2 işçi, iş cinayetine kurban gitti

Eskişehir'in Yunus Emre beldesinde, sigortayı değiştirmek için trafoya çıkan bir işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Giresun’un Espiye İlçesi'nde ise inşaattan düşen demir ustası 60 yaşındaki Haydar Tomruk öldü.

2 işçi, iş cinayetine kurban gitti
Paylaş

Eskişehir'in Yunus Emre beldesinde, sigortayı değiştirmek için trafoya çıkan bir işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Trafoda asılan kalan işçinin cesedi, daha sonra aşağıya indirilerek hastane morguna kaldırıldı.

Olay, Mihallıçık İlçesi Yunus Emre Beldesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yunus Emre Beldesi yakınlarındaki bir çiftlikte çalışan R.K., çiftliğin yakınlarındaki trafoya çıkarak atan sigortayı değiştirmek istedi. Ancak R.K., sigortasını değiştirmek için çıktığı trafoda elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan R.K.'nin cesedi trafoda asılı kaldı. Trafoda bir insanın asılı olduğunu gören çevre sakinleri durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen yetkililer ise elektrik akımına kapılan R.K.'nin trafo da asılı olan cesediyle karşılaştı. Elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen R.K.'nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (CİHAN)


İNŞAATTAN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Giresun’un Espiye İlçesi'nde inşaattan düşen demir ustası 60 yaşındaki Haydar Tomruk öldü.

Olay Çam Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Espiye Belediyesi’nce yaptırılan mezbaha inşaatının çatısında demir işleri yapan Haydar Tomruk, dengesini kaybederek düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Tomruk’un cesedi Espiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Mansur gelecek sansür bitecek!

SONRAKİ HABER

Van Newroz\'unda göl, tarih ve yüz binler buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...