16 Haziran 2011 10:10

Açıkel’in programı yayından kaldırıldı

TGRT Haber’deki Ekonomi Kulisi programında, Başbakan Erdoğan’ın adını kullanarak canlı yayında ismini söylemediği birine tehditler yağdıran Ziya Osman Açıkel’in programı yayından kaldırıldı. Açıkel, ismini vermeden bir kişiyi televizyon karşısından çok ağır ifadelerde tehdit etmişti.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a

Açıkel’in programı yayından kaldırıldı
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakın olduğunu ima ederek o kişiyi cezaevine attıracağını söyleyen TGRT spikeri, bu konuşma için kanaldaki büyüklerinden izin aldığını belirterek, “Artık çok şey değişti. Neler göreceğiz, neler... Ne operasyonlar göreceğiz. Demir parmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz. Ben buradan söyleyeyim” demişti.

“BİZ DE RAHATSIZIZ”

TGRT Haber’in programlardan ve idari işlerden sorumlu ismi Selçuk Behdioğlu, programla ilgili olarak bianet’e yaptığı açıklamada, TGRT yöneticilerinin de Açıkel’in açıklamalarından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ancak Açıkel hakkında nasıl bir işlem yapılacağına henüz karar verilmediğini belirten Behdioğlu’nun açıklamasından sonra Ziya Osman Açıkel’in Ekonomi Kulisi programı yayından kaldırıldı.

AÇIKEL’İN KONUŞMASI

Canlı yayında isim vermeden tehditler savuran Açıkel, şunları söylemişti: “Önümüzdeki günlerde programımızdaki elektrikli havayı, dozajımızı biraz daha arttıracağız. Bu konuyla ilgili bazı önemli büyüklerimden izin aldım. Bir kurum hakkında sağda-solda negatif, kötü niyetli yaklaşımlar sergileyen bir bey var. Biz ne beyler, bayanlar gördük! Ağzının ayarını çok bozuyormuşsun sağda solda. Artık yüzün ak mı olur kara mı olur pek yakında ben canlı yayında ekrana getireceğim. Hele şu Bakanlar Kurulu kurulsun. Bir gideyim Başbakana ‘hayırlı olsun’ diyeyim. Ondan sonra aleyhte konuşmak neymiş bu beyefendi ile hesaplaşacağız. Hiç merakı olmasın. Artık çok şey değişti. Neler göreceğiz, neler... Ne operasyonlar göreceğiz. Demir parmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz. Ben buradan söyleyeyim. Arkadaşın da zaten iki çocuğu var babalarından uzun süre uzakta kalmasalar iyi olur.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Nuray Mert’ten Erdoğan’a yanıt

SONRAKİ HABER

Vicdan filmleri çekimlerine devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...