22 Mart 2014 09:37

İstanbul Emniyeti'nde 'dinleme' operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 17 Aralık operasyonundan sonra başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında 2 şube müdürü ile amirlerin de bulunduğu 21 polis açığa alındı. Polislerin internet üzerinden bilgi ve belge sızdırdıklarının, usulsüz dinleme yaptıklarının ve bazı kayıtları sildiklerinin tespit edildiği ifade edildi.

İstanbul Emniyeti\'nde \'dinleme\' operasyonu
Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 17 Aralık operasyonundan sonra başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında 2 şube müdürü ile amirlerin de bulunduğu 21 polis açığa alındı. Polis başmüfettişleri tarafından sürdürülen soruşturmada, bazı polislerin internet üzerinden bilgi ve belge sızdırdıklarının, usulsüz dinleme yaptıklarının ve bazı kayıtları sildiklerinin tespit edildiği ifade edildi.

Müfettişlerin hazırladığı rapor doğrultusunda, 17 Aralık operasyonu sonrası başka ilçelere ve polis okullarına tayin edilen, aralarında 2 şube müdürü ile amirlerin de bulunduğu 21 polis açığa alındı. Açığa alınanlar polislerin, Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yaptığı öğrenildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

2 ilde 56 öğrenci yemekten zehirlendi

SONRAKİ HABER

Kırım Rusya\'ya, Ukrayna AB\'ye bağlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...