20 Mart 2014 10:03

Yandaş medyadan 'silikon' gardı

AKP'ye yakın gazeteler görüntülü kayıtlara karşı "silikon" gardı aldı. Star, Haber 7.com gibi mecralarda "Silikon maske yöntemli video ile itibar suikasti" başlıklı haberler yayımlandı.

Yandaş medyadan \'silikon\' gardı
Paylaş

AKP'ye yakın medya organları "silikon" atağı başlattı. Star, Haber 7.com gibi mecralarda "Silikon maske yöntemli video ile itibar suikasti" başlıklı haberler yayımlandı. Gazetelerin iddiasına göre "Sosyal medyadan yeni kumpas sinyalleri veren paralel örgütün maskesi düştü. Montaj ses kayıtları ile itibar suikastine kalkışan örgütün yeni yöntemi, olmayan videoları silikon maske ile üretmek."

"Silikon maske" haberleri sosyal medyada sabahın gündemlerinden biri oldu.
Twitter kullanıcıları ses kayıtlarını bir yandan "Beni dinlediler" diye doğrulayan bir yandansa "montaj, dublaj" diyen Tayyip Erdoğan'ın görüntülü kayıtlar için şimdiden gardını aldığını vurguladı. Bazı kullanıcılar da bu haberlerin görüntülü kayıtların geldiğine işaret ettiğini söyledi.

@celluer: haha anlaşıldı görüntüler gelecek :)

Çiğdem Akdemir: Silikon maske falan.. Yeminlen çok eglencelisiniz :))

Alexander Dudiven: Gerçekten bir video var ve yolda galiba. "Paraleller'in silikon maske ile sahte film çevirdiği" önsavunması başladı bile.

Sinan Dirlik: :))) star gardını almış bile:

Gökhan Kaya: Erdoğan'ın nasıl bir videosu gelecek ki Star şimdiden slikon maskeyle videolu itibar suikastı haberi yapıyor

Gökhan Vots: Silikon maskeyle video yapacakmış paraleller! Yani şimdiden silikon diyelim de, çıkınca işimiz kolay olsun...

Şizofriend: Sayın Başbakanımızın silikon maskelisini buldum

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Hevsel\'de direniş kazandı, nöbet sona erdi

SONRAKİ HABER

4 bakandan meclise \'aklanma\' dilekçesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...