19 Mart 2014 17:50

Metehan Demir yayına çıkamadı

Gazeteci Metehan Demir’le AKP İstanbul Milletvekili Egemen Bağış’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları İnternet sitelerine yansıdıktan sonra gözler bu iki isme çevrildi. Hafta için her gün saat 09.00’da CNN Türk ekranlara gelen Parametre programının ‘daimi’ konuğu Metehan Demir dün canlı yayına çıkmadı.

Metehan Demir  yayına çıkamadı
Paylaş

Gazeteci  Metehan Demir’le AKP İstanbul Milletvekili Egemen Bağış’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları İnternet sitelerine yansıdıktan sonra gözler bu iki isme çevrildi.  Hafta için her gün saat 09.00’da CNN Türk ekranlara gelen Parametre programının ‘daimi’ konuğu Metehan Demir canlı yayına çıkmadı.

Demir’in bugün yayımlanan tapeler sebebiyle mi yoksa başka bir nedenle mi programa katılmadığı bilinmiyor. Ses kaydının yansımasının ardından Demir, dün Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı:  Farklı zamanlarda Arapça konuşan Alman taklitleri dahil farklı konuşmalarımı gizlice dinleyip montajlayanları Allah’a havale ediyorum. İllegal yollarla insanları dinleyip onları haşa din düşmanı gibi gösteren haysiyet cellatlarının kimsenin Allah sevgisini ölçme hakkı yoktur. Yine de montajlı ifadeler dahil hassasiyet gösteren herkesten özür dilerim. Bu milletten de elbet birgün birileri özür dileyecektir. Egemen Bağış ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hukuki yollardan mücadele başlatacağını söylemişti.

SES KAYDINDA  NE VAR?

Ses kaydına göre Hürriyet Yazarı Gazeteci Metehan Demir ile Egemen Bağış olduğu öne sürülen iki kişi telefonda konuşuyor. İddiaya göre, Bağış’ın ’Ben her cuma bir ayet sallıyorum’ sözlerine ses kaydına göre Demir ’Senin elinde kitapçık (Kuran-ı Kerim) var oradan sallıyorsun’ yanıtını veriyor. Yine Bağış olduğu öne sürülen kişi  ise şu yanıtı veriyor: ‘Kitapçık yok lan, Google’a gir. Kuran’da atıyorum kardeşlik, Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan bir tane salla gitsin.’ (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

McDonald’ta düşük ücret protestosu

SONRAKİ HABER

Ses kaydı: Hamdi Topçu, YÖK\'ten kızı için kontenjan açtırıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...