16 Haziran 2011 06:25

12 Haziran seçimleri DP’yi de sarstı

12 Haziran seçimlerinde barajın altında kalan ve başarısız bir oy oranı elde eden partilerde, seçim sonuçlarının yarattığı deprem sürüyor. DSP’de yaşanan genel başkan istifalarının ardından DP’de de benzer şeyler yaşandı.Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Haydar Altıntaş, görevinden istifa etti. Altıntaş, p

12 Haziran seçimleri DP’yi de sarstı
Paylaş

12 Haziran seçimlerinde barajın altında kalan ve başarısız bir oy oranı elde eden partilerde, seçim sonuçlarının yarattığı deprem sürüyor. DSP’de yaşanan genel başkan istifalarının ardından DP’de de benzer şeyler yaşandı.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Haydar Altıntaş, görevinden istifa etti. Altıntaş, partisinin Balıkesir İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, DP’nin seçimlerde aldığı binde 65’lik oy oranının kabul edilebilir sonuç olmadığını söyledi. “Hiçbir şey olmamış gibi davranamayız” diyen Altıntaş, Namık Kemal Zeybek’in genel başkanlığa seçildiği büyük kongreden bu yana sürdürdüğü genel başkan yardımcılığı görevinden ayrıldığını ve üye olarak DP’ye hizmet etmeye çalışacağını kaydetti. Altıntaş, DP’nin üç dönemdir TBMM dışında kalmasının nedenlerinin araştırılarak buna göre bir değerlendirme yapılmasının yararlı olacağını belirtti. (BALIKESİR)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan tatil için Bodrum’a gitti

SONRAKİ HABER

CHP kendi içinde mahkemelik oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...