16 Haziran 2011 06:25

Erdoğan tatil için Bodrum’a gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tatilini geçirmek üzere eşi Emine Erdoğan ile Bodrum’a gitti. Erdoğan 4 günlük tatilini çocukları ve torunlarıyla geçirecek.Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile önceki gece 00.30’da Ata uçağı ile Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gitti. Erdoğan'ın hafta sonuna kada

Erdoğan tatil için Bodrum’a gitti
Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tatilini geçirmek üzere eşi Emine Erdoğan ile Bodrum’a gitti. Erdoğan 4 günlük tatilini çocukları ve torunlarıyla geçirecek.

Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile önceki gece 00.30’da Ata uçağı ile Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gitti. Erdoğan'ın hafta sonuna kadar Bodrum'da kalacağı öğrenildi. Genel seçimlerden sonra yeni kabineyi kurmak için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e istifasını sunan Başbakan Erdoğan 4 gün süreyle tatil yapacak. Yanında eşi Emine Erdoğan ve korumalarının bulunduğu Erdoğan, Bodrum Milas Havalimanı’nın VIP salonundan çıktıktan sonra karayolu ile Bodrum'un Torba koyunda kalacağı otele hareket etti.

Erdoğan’ın çocukları ile torunlarının iki gün önce gittiği öğrenilen otelin etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı. Erdoğan Pazar günü tamamlayacağı tatilinin ardından Ankara’ya dönecek. 20 Haziran Pazartesi günü ise Erdoğan’ın milletvekilleri ile AKP Genel Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. (Ankara/ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Ev işçisi kadınlar artık örgütlü

SONRAKİ HABER

12 Haziran seçimleri DP’yi de sarstı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...