16 Mart 2014 00:10

Karikatüristimiz Sefer Selvi’ye sağlık ödülü

İstanbul Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri çerçevesinde verdiği 'Basında Sağlık' ödülleri sahiplerini buldu. Evrensel Çizeri Sefer Selvi, ‘torba yasa’ isimli karikatürü ile ödüle layık görüldü.

Karikatüristimiz Sefer Selvi’ye sağlık ödülü
Paylaş

İstanbul Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Haftası Etkinlikleri çerçevesinde verdiği “Basında Sağlık” ödülleri sahiplerini buldu. Evrensel Çizeri Sefer Selvi, ‘torba yasa’ isimli karikatürü ile ödüle layık görüldü.
Her yıl İstanbul Tabip odası tarafından verilen ‘Basında Sağlık’ ödülleri bu yıl İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cemi Demiroğlu Oditoryumu’nda yapılan törenle sahiplerini buldu.
10-16 Mart tarihleri arasında kutlanan Tıp Haftası kapsamında verilen karikatür ödülü de Evrensel Çizeri Sefer Selvi’nin oldu.

ÖDÜLÜ BERKİN ELVAN’IN AİLESİNE ADADI
Toplam altı dalda dağıtılan basın ödüllerinde ‘Yazılı Basın Haber’ kategorisinde ödüle ‘İlkokulda Nişan 11’inde Evlilik’ başlığını taşıyan haberi ile Milliyet gazetesinden Burcu Karakaş layık görüldü. Karakaş yaptığı konuşmada, aldığı ödülü geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ailesine adadı.
‘Yazılı Basın Araştırma’ dalında ödülü ise Radikal gazetesinden ‘Tam Gün Koması’ haberi ile İdris Emen aldı. ‘Görsel Basın Haber/Araştırma’ dalında ödül, Cerrahpaşa Onkoloji bölümünde yaşanan sorunları anlatan Fox TV Muhabiri Şule Öztürk’e giderken, CNN Türk’ten Güven İslamoğlu ‘Yeşil Doğa’ isimli programı ile ‘Görsel Basın Program’ ödülünü aldı. Gazetemiz Çizeri Sefer Selvi ise ‘Torba yasa’ isimli karikatürü ile ‘Torba yasanın hekimler üzerinde yarattığı tahribatı mizahi bir dille gösterdiği’ için ödülün sahibi oldu. Yurt gazetesinden Atilla Özsever ise ‘Sağlıkta Üçlü Soygun Modeli’ başlıklı köşe yazısı ise ‘Köşe Yazısı’ kategorisinde ödüle layık görüldü. (İstanbul/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Çaykur Rizespor - Beşiktaş: 2-2

SONRAKİ HABER

Sığınacak yerimiz kalmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa