15 Mart 2014 23:37

Çaykur Rizespor - Beşiktaş: 2-2

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere tamamlandı. Bu sonucun ardından zirve mücadelesi veren Beşiktaş puanını 47'ye çıkarırken 3. sıradaki yerini de korudu. Ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ise puanını 26'ya çıkarırken 16. sırada kaldı.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş: 2-2
Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere tamamlandı.

Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Ali Palabıyık'ın düdük çaldığı maçta ev sahibi Çaykur Rizespor, 1-0 geriye düştüğü maçta 13. dakikada Leonard Kweuke ve 28. dakikada da Ali Adnan'ın penaltıdan attıkları gollerle 2-1 öne geçti ancak bu üstünlüğünü koruyamadı.

Zorlu Rize deplasmanına 3 puan parolasıyla gelen Beşiktaş'ın gollerini ise 6 ve 51. dakikalarda Mustafa Pektemek kaydetti.

Bu sonucun ardından zirve mücadelesi veren Beşiktaş puanını 47'ye çıkarırken 3. sıradaki yerini de korudu. Ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ise puanını 26'ya çıkarırken 16. sırada kaldı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Bu seçimleri kim kazanır

SONRAKİ HABER

Karikatüristimiz Sefer Selvi’ye sağlık ödülü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...