14 Mart 2014 11:58

Greif’te tehlikeli oyun

Greif patronu, fabrikada devam eden direnişi kırmak için harekete geçti. Alınan bilgilere göre Greif yönetimi, bu sabah işgale katılmayan bazı işçileri, çalışma var diyerek fabrikaya yakın bölgelerde topladı. Talepleri kabul edilene kadar kimseyi fabrikaya almayacağını açıklayan işçiler ise fabrika girişine barikat kurdu.

Greif’te tehlikeli oyun
Paylaş

Greif patronu, fabrikada devam eden direnişi kırmak için harekete geçti. Greif patronu toplu sözleşme görüşmelerinde işçilerin talebini kabul etmeyince işçiler de fabrikayı işgal etmişti.
Alınan bilgilere göre Greif yönetimi, bu sabah işgale katılmayan bazı işçileri, çalışma var diyerek fabrikaya yakın bölgelerde topladı. Talepleri kabul edilene kadar kimseyi fabrikaya almayacağını açıklayan işçiler ise fabrika girişine barikat kurdu. Direnişi kırmak için getirilenlerin işçilere saldırı ihtimali olduğu belirtiliyor.  

İşçiler tarafından yapılan açımlamada, “Haklı talepleri uğruna mücadele eden Greif işçileri, her türlü saldırıya karşı direneceklerini duyurarak tüm ilerici, duyarlı kamuoyunu, işçileri ve sendikaları işgal fabrikasını savunmak için yanlarında olmaya çağırıyor” denildi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Tekirdağ F Tipi’nde Hayat Televizyonu özgür!

SONRAKİ HABER

BEDAŞ’a göre kısa devre

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...