13 Mart 2014 06:00

Cüneyt Türel anılıyor

Usta Tiyatro Sanatçısı Cüneyt Türel 1 Mayıs 2012 aramızdan ayrılmıştı. Sanatçı ölümünün 2. yılında “Ustalara Saygı” toplantısında anılıyor.

Cüneyt Türel anılıyor
Paylaş

Usta Tiyatro Sanatçısı Cüneyt Türel 1 Mayıs 2012 aramızdan ayrılmıştı. Sanatçı ölümünün 2. yılında  “Ustalara Saygı” toplantısında anılıyor. Oyun gücü, samimiyeti ve eşsiz sesiyle sahnelerimizin gelmiş geçmiş en önemli ustalarından biri olan Türel için gerçekleştirilecek etkinlik, 17 Mart Pazartesi akşamı, Akatlar Kültür Merkezinde yapılacak. Gecede oyunculuk macerası “insanı anlama ve anlatma çabası” olarak özetlenebilecek Türel, aralarında Aydın Engin, Behiç Ak, Can Gürzap, Dilek Türel Güney, Duygu Sağıroğlu, Elif Türel, Gülriz Sururi, Köksal Engür, Metin Deniz, Metin Türel, Murat Ersan, Selçuk Yöntem, Tilbe Saran, Umur Bugay ve Zeynep Altıok Akatlı’nın da bulunduğu ailesi, yakın dostlarıyla bir kez daha buluşuyor.
Cüneyt Türel’in özel yaşamından ve bütün bir ömrü adadığı tiyatro sahnelerinden fotoğraf ve görüntülerle ve aktörün alâmet-i farikası sayılan olağanüstü sesiyle okuduğu şiirlerden örnekler de dinlenecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Bursa’da kitap baharı

SONRAKİ HABER

Ali İsmail; Düşlerinde Özgür Dünya

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...