14 Haziran 2011 11:25

Ayazma deresi taştı, evleri su bastı

İstanbul'da aniden yağan şiddetli yağmur sonrası evlerini su basan ve eşyaları hasar gören vatandaşlar, sel sularını boşaltmaya çalışıyor.Öğle saatlerinde etkili olan yağmur, Bağcılar ve Başakşehir ilçelerinde baskınlara neden oldu. Ayazma deresinin taşması sonucu bazı vatandaşların evlerine yaklaşık 2 metre boyunda su doldu. Vatanda

Ayazma deresi taştı, evleri su bastı
Paylaş

İstanbul'da aniden yağan şiddetli yağmur sonrası evlerini su basan ve eşyaları hasar gören vatandaşlar, sel sularını boşaltmaya çalışıyor.

Öğle saatlerinde etkili olan yağmur, Bağcılar ve Başakşehir ilçelerinde baskınlara neden oldu. Ayazma deresinin taşması sonucu bazı vatandaşların evlerine yaklaşık 2 metre boyunda su doldu. Vatandaşların sel baskını sonrası evlerinde ve eşyalarında büyük maddi hasarlar meydana geldi. Sel baskını sonrası evlerin içine dolan sular nedeniyle eşyalar adete suda yüzüyor. Baskın ihbarları üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Vatandaşlar itfaiye yardımı ve kendi imkanları ile evlerine dolan sel sularını tahliye etmeye çalışıyor. Evlerine su dolan vatandaşlar duruma isyan ederek, “Her sene aynı şeylerle karşılaşıyoruz. Eşyalarımız mahvoldu. Kullanılamaz hale geldiler. Evlerimizin içi tavana kadar su doldu. “ şeklinde konuştu. (İstanbul/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Metan gazından zehirlenen 2 işçi öldü

SONRAKİ HABER

Blok işçi sınıfıyla Kürt özgürlük mücadelesini birleştirmelidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...