14 Haziran 2011 10:33

Blok İstanbul'da büyük kutlamaya hazırlanıyor

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul 1., 2. ve 3. bölge bağımsız milletvekili adaylarının seçimden zaferle çıkması İstanbul'da kitlesel bir şekilde kutlanacak.Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Sebahat Tuncel, 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Sırrı Süreyya &Ou

Blok İstanbul'da büyük kutlamaya hazırlanıyor
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku İstanbul 1., 2. ve 3. bölge bağımsız milletvekili adaylarının seçimden zaferle çıkması İstanbul'da kitlesel bir şekilde kutlanacak.

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloğu İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Sebahat Tuncel, 2. Bölge Bağımsız Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve 3. Bölge Bağımsız Milletvekili Abdullah Levent Tüzel için üç ayrı bölgede yapılan kutlamalar bu kez ortak alanda yapılacak.

Kadıköy İskelesi Meydanı'nda yarın saat 17.00'de yapılacak olan ortak kutlamaya Tuncel, Önder ve Tüzel katılacak. Seçim süreci boyunca bloğa destek veren aydın, yazar, gazeteci, akademisyenler, kadınlar ve sendikalar kutlamaya davet edildi. Kutlama için hazırlıklar devam ediyor. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

En çok çocuklar etkileniyor

SONRAKİ HABER

Halkın zafer coşkusu sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa