04 Mart 2014 15:12

BDP adayı Kuran: Mersin'de ittifak iddiaları yalan

BDP Mersin Büyükşehir Eş Başkan Adayı Av. Bedri Kuran, Büyükşehir'de BDP'nin ittifak yapacağı söylentisinin, kimi siyasi partilerin halkın kafasını karıştırmaya yönelik aldatması olduğunu söyledi. Kuran, "Mersin Büyükşehir'de iddialıyız. Halkımıza ve öz gücümüze güveniyoruz. Hiçbir partiyle ittifakımız kesinlikle yoktur" dedi.

BDP adayı Kuran: Mersin\'de ittifak iddiaları yalan
Paylaş

BDP Mersin Büyükşehir Eş Başkan Adayı Avukat Bedri Kuran, Büyükşehir'de BDP'nin ittifak yapacağı söylentisinin, kimi siyasi partilerin halkın kafasını karıştırmaya yönelik aldatmacası olduğunu söyledi. Kuran, "Mersin Büyükşehir'de iddialıyız. Halkımıza ve öz gücümüze güveniyoruz. Hiçbir partiyle ittifakımız kesinlikle yoktur" dedi.

Mersin'de BDP'nin eş başkan adaylarının seçim programı yoğun bir şekilde devam ediyor. Mersin Pazarcılar Odası ziyaretinde tam destek alan BDP Büyükşehir, Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir eş başkan adayları, kentin farklı noktalarında esnaf ve mahalle ziyaretleriyle de halkla buluştu. BDP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayları Sibel Yiğittekin ve Av. Bedri Kuran, Akdeniz Belediyesi eş başkan adayları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Toroslar Belediyesi eş başkan adayları Emine Kocadağ ve Bedrettin Gündeş, Yenişehir eş başkan adayları Saniye Ağbay ve Hasan Kapıkıran, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası'na ortak bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete BDP Mersin İl Başkanı Halis Değer de katılırken, Pazarcı Esnaf Odası yönetim kurulu ve üyeleri, eş başkan adaylarının ziyaretine yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretleri dolayısıyla BDP'li eş başkan adaylarına teşekkür eden Oda Başkanı Fuat Kalkan, "Mersin kent genelinde olduğu gibi ülke genelinde de başarılı olmanızı canı gönülden istiyoruz, diliyoruz. Gerek birey olarak, gerekse pazarcılar esnaf odası olarak elimizden gelen desteği sunmaya hazırız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Av. Bedri Kuran ise dernek yönetimine teşekkür ederek, "Büyükşehir ve ilçe eş başkan adayları olarak Mersin'de iddialıyız. Diğer partilerin, kent halkı üzerinde yaratmaya çalıştıkları bir manipülasyon, bir aldatma var. Mersin halkı üzerinde, sanki Büyükşehir'de başka partilerle ittifak yapacakmışız gibi bir algı yaratılmak isteniyor. Bunlar tamamen gerçek dışıdır, manipülatif algı yöneticiliği yapan politikalardır. Biz hiçbir parti ile Büyükşehir'de ittifak yapmayacağız. Halkımızın gücüne, kendi gücümüzle güveniyoruz ve Büyükşehir'de iddialıyız" diye konuştu.

Av. Bedri Kuran, "Projelerimizi de halkımıza, akademisyenlere, sivil toplum örgütlerine, esnafa, yurttaşlara sorarak belirleyeceğiz ve halkın da içinde olduğu katılımcı, demokratik bir anlayışla hizmet ve projeler üreteceğiz. Zira hazırladığımız kimi projeleri de önümüzdeki günlerde basın ve kamuoyuyla paylaşacağız. Pazarcılar esnafı olarak sizlerin hayata geçmesini istediğiniz projeleriniz ve sorunlarınız varsa dinlemeye, birlikte çözüm üretmeye de hazırız" diye konuştu. BDP Mersin eş başkan adayları, bu ziyaretin ardından kentteki temaslarını sürdürmek üzere oda binasından ayrıldı. (Mersin/DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Bu karnaval Türkiye\'de düzenlenebilir mi?

SONRAKİ HABER

Şehzadenin öldürülmesi zaman aşımına uğramış

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa