03 Mart 2014 18:00

Kentsel dönüşüm kareleri

Kadir Has Üniversitesi Rezan Has Müzesi’nde yer alan, Tarlabaşı’nın dünü ve bugününe ait fotoğraflardan oluşan Naz Köktentürk’ün ‘Küstüm Oynamıyorum’ isimli sergisi yoğun ilgi nedeniyle 31 Mart tarihine kadar uzatıldı.

Kentsel dönüşüm kareleri
Paylaş

Kadir Has Üniversitesi Rezan Has Müzesi’nde yer alan, Tarlabaşı’nın dünü ve bugününe ait fotoğraflardan oluşan Naz Köktentürk’ün ‘Küstüm Oynamıyorum’ isimli sergisi yoğun ilgi nedeniyle 31 Mart tarihine kadar uzatıldı. Kadir Has Üniversitesi Rezan Has Müzesi’nde haftanın yedi günü ziyaret edilebilen sergi, Cumartesi günlerine özel saat 20.00’ye kadar da ziyaretçilere açık olacak.
Naz Köktentürk’ün 2 bölümden oluşan ‘Küstüm Oynamıyorum’ projesi, kentsel dönüşüm sürecine şahitlik ettiği altı yılın hikayesi olarak karşımıza çıkıyor. Siyah-beyaz fotoğrafların yer aldığı ilk bölüm, Tarlabaşı’da yaşayan insanların yaşamına dair sanatçının gözlemlerinden oluşuyor. İkinci bölüm ise, ‘stenciller’in mekanlar ile birlikte fotoğraflanması sonrası oluşturulan sekiz özel çalışmayı içeriyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
 

ÖNCEKİ HABER

23 yayınevinden kadın eserleri

SONRAKİ HABER

İsveç soykırıma karşı cezaları artırıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...