28 Şubat 2014 22:03

Olimpiyat'tan gol sesi çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta açılış maçında zirve mücadelesi veren Beşiktaş ile ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Medical Park Antalyaspor arasındaki mücadele golsüz berabere sonuçlandı. Akhisar Belediyespor ise Bursaspor'u 2-1'le geçti.

Olimpiyat\'tan gol sesi çıkmadı
Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta açılış maçında zirve mücadelesi veren Beşiktaş ile ligde tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Medical Park Antalyaspor arasındaki mücadele golsüz berabere sonuçlandı.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı. Hakem Çağatay Şahan'ın düdük çaldığı maçta iki takımın çabası da gol getirmezken, ev sahibi Beşiktaş'ta Almeida mücadelenin 78. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 43'e çıkarırken 3. sırada kaldı, Medical Park Antalyaspor ise puanını 35'e çıkardı ve maç fazlasıyla 13. sıraya yükseldi.

Akhisar Belediyespor ise 1-0 geriye düştüğü maçta Bursaspor'u Mehmet Akyüz'ün golleriyle 2-1 yendi. Akhisar, 35 puanla 5. sıraya yükseldi. Bursaspor ise 31 puanla 10. sırada kaldı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Esenyalı muhtar adayını kendisi belirledi

SONRAKİ HABER

Tanık asker: Geyikdere katliamını askerler yaptı!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...