24 Şubat 2014 21:36

AKP'li başkan, cenaze aracı açılışı yaptı!

Bolu Belediye Başkanı AKP'li Alaaddin Yılmaz, belediyeye hibe edilen cenaze nakil aracının tanıtımını yaptı. Kendisinden randevu alamadığını söyleyen bir vatandaşa ise Yılmaz'ın tepkisi sert oldu: Bir dakika. İsmin ne senin? Dedikodular seni rahatsız etmiş. Ben Belediye Başkanı'ndan randevu alamadım demek, yalandır, iftiradır'.

AKP\'li başkan, cenaze aracı açılışı yaptı!
Paylaş

Bolu Belediye Başkanı AKP'li Alaaddin Yılmaz, belediyeye hibe edilen cenaze nakil aracının tanıtımını gerçekleştirdi. Bolu Belediyesi'ne iki dönemde 100 yeni araç kazandırdıklarını söyleyen Yılmaz, tanıtım töreninin ardından muhalefet partilerine ve yerel gazetelere yüklendi.

Cenaze nakil aracının yanında açıklama yapan Yılmaz'ı dinleyen vatandaşlar, Belediye Başkanı'na şikayetlerini iletti. Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, muhalefete ve kendisini eleştiren yerel gazetelere yönelik, "İnşallah ayın otuzundan sonra bunlara da böyle bir araç lazım olacak. İnşallah o dönemde hayal kırıklıkları çok artmaz. Beni aday yapmamak için çok uğraşmışlardı. Ben adayım. Ayın otuzundan sonra çok büyük bir aşkla görevimize devam edeceğiz. O dönem ne yapacaklar merak içindeyim. Onlara da selam olsun." dedi.

Alpagut Mahallesi'nin köy statüsünden mahalle statüsüne geçtiği için hayvancılık yapamadığından sürekli şikayetçi olduğunu söyleyen bir vatandaş, "Başkanım, iki çocuk okutuyorum. İkisi de üniversiteli. Yarı geçimim de bu işlerden." dedi.

Sorununun çözülmesini isteyen vatandaşa Başkan Yılmaz, "Senin sorunun mahalle olmadan dolayı değil. Böyle bir sorun varsa ben müdahale ederim. Etmek zorundayım. Mahalle ile alakası yok bunun. Kimseyi rahatsız etmeyeceksiniz." dedi.
 

BİR VATANDAŞA 'YALANCI' DEDİ
Daha sonra vatandaşlar kendi aralarında diyaloğa girdi. Başkandan randevu istediğini ve randevusuna karşılık alamadığını belirten vatandaşa Başkan Yılmaz'ın tepkisi sert oldu. Yılmaz, "Bir dakika. İsmin ne senin? Dedikodular seni rahatsız etmiş. Ben Belediye Başkanı'ndan randevu alamadım demek, yalandır, iftiradır." dedi.

Yılmaz'ın yalan söylemekle suçladığı vatandaş ise belediye başkanının özel kalemine randevu talebinde bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine Başkan Yılmaz, şunları söyledi: "İftiradır. 'Alaaddin Yılmaz'ın kapısı 10 yıldır kapandı' diyen varsa söylesin. Ayıp diye bir şey var. Benim kapım 10 yıldır hiç kapanmadı. Bunu diyen yalan söyler. Ben şimdi herkes ile görüştüm geldim.

Sağlık Mahallesi'nde oturduğunu söyleyen bir vatandaşın da Bolu’ya gelen hizmetlerin mahallelerine gelmediğini belirtmesi üzerine Yılmaz, "Güzel olan şu; bir belediye başkanının yaptığı hizmetleri görüyor ama kendi mahallesinden yeterince hizmet alamadığında direkt alenen konuşuyor. Nerede? Gizli kapaklı yerde değil, basının önünde. İşte demokrasi bu, güzellik bu." ifadelerini kullandı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Tayyip ve Bilal Erdoğan\'ın 17 Aralık sabahı ses kaydı iddiası

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe - Elazığspor: 1-1

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...