24 Şubat 2014 15:57

Bilgen: ‘Üçü bir arada’ ile yarışıyoruz

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana Seyhan Belediyesi eş başkan adayı Ayhan Bilgen ve Meliha Varışlı, seçim büroları açılışında halkla buluştu.

Bilgen: ‘Üçü bir arada’ ile yarışıyoruz
Paylaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana Seyhan Belediyesi eş başkan adayı Ayhan Bilgen ve Meliha Varışlı, seçim büroları açılışında halkla buluştu.  Seyhan’da AKP ve CHP’lilerin MHP listelerinde seçime girdiğini söyleyen HDP adayı Bilgen, biz bu ‘üçü bir arada’ ile yarışıyoruz dedi. SES Adana Şube Kongresinde sağlık emekçilerine seslenen Bilgen “Sendikal alanda verilen bedelle ortaya çıkan durum arasında ciddi bir uçurum var” dedi.

TAŞ ÜSTÜNE ASFALT OLMAZ

Oto Galericiler Sitesi’nde Oto galericiler sitesi esnafını ziyaret eden Bilgen, Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü’nün Büyükşehir adayı, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ün üçüncü kez Seyhan’da aday olmasına değinerek, yaptıkları hizmetler ortadayken bir kez daha halktan oy istebilmelerini eleştirdi. Seyhan’da yollara önce taş, sonra asfalt döşendiğini belirten Bilgen böyle bir manzarayı başka bir yerde görmediğini ifade etti.

KADIN İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

HDP Seyhan Eş Başkan adayı Meliha Varışlı, Gülbahçe Mahallesi’nde kadın irtibat bürosu açılışına katıldı. Açılışta konuşan Meliha Varışlı, bu büronun bütün kadınlar için karanlıktaki bir ışık olacağını belirterek kadınların özgürlük mücadelesinin önemine işaret etti.  

Şakirpaşa’da halka seslenen  Bilgen, AKP’li ve CHP’lilerin MHP listelerinde yer aldığını, Seyhan’da ‘üçü bir arada’ ile yarıştıklarını söyledi. Diğer partilerin benzer zihniyete sahip olduğunu anlatan Bilgen “Hırsızlık yapmadan, Arap, Türk, Kürt bir arada, ayrımcılık yapmadan şehrin nasıl yönetileceğini göstereceğiz” dedi. (Adana/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Andon’da HES kavgası bitmiyor

SONRAKİ HABER

\'Halkın suyunun şişelenip satılmasına karşıyız\'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...