22 Şubat 2014 21:25

Derbide Galatasaray tek golle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde oynanan derbi maçta Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 1 - 0 mağlup etti. Maçın en güzel hareketi Semih Kaya'dan geldi.

Derbide Galatasaray tek golle kazandı
Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta mücadelesinde oynanan derbi maçta Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 1 - 0 mağlup etti.

Maçın en güzel hareketi Semih Kaya'dan geldi. 58. dakikada Olcay Şahan ile Semih Kaya'nın başrollerinde olduğu pozisyonda Semih Kaya'dan çıkan topa hakem Cüneyt Çakır aut kararı verdi. Bu karar üzerine Semih, Çakır'ın yanına gelerek topun kendisinden çıktığını söyledi. Sarı kırmızılı taraftarlardan da büyük alkış alan hareket sonrası, Hugo Almeida ve Olcay Şahan başta olmak üzere Beşiktaşlı futbolcular Semih Kaya'yı tebrik etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki mücadelede Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü 38. dakikada penaltıdan Selçuk İnan kaydetti.

Bu arada ikinci yarıda Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin'in yerine oyuna dahil olan Cenk Gönen 84. dakikada yerde kaldı. Pozisyon sonrası baygınlık geçiren Cenk, saha içinde yapılan tedavinin ardından oyuna devam etti. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır da maçta +11 dakika uzatma verdi.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 44'e yükselterek 2. sırada yer alırken, Beşiktaş 42 puanda kaldı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Mazlum’un faili devlettir’

SONRAKİ HABER

‘Bu renkliliği ancak HDP yansıtır’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...