21 Şubat 2014 11:06

ODTÜ öğrencileri otobüs işgal etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin semtlerden kalkan ODTÜ servislerinin kampüse girişini durdurmasına tepki gösteren öğrenciler bu sabah bir otobüsü işgal etti. Yaklaşık iki saatlik bekleyişin ardından belediye geri adım attı ve servis içeri girdi.

ODTÜ öğrencileri otobüs işgal etti
Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin semtlerden kalkan ODTÜ servislerinin kampüse girişini durdurmasına tepki gösteren öğrenciler bu sabah bir otobüsü işgal etti.
Batıkent'ten kalkan 09.00 servisindeki öğrenciler, otobüsün kampüsün A1 kapısına gelindiğinde şoförden kampüse girmesini rica ettiler. Şoför kabul etmedi. Öğrenciler, dünkü servisin kampüse girdiğini belirterek ısrar ettiler. Şoför ise kesin talimat olduğunu belirterek kabul etmedi.
Bunun üzerine öğrenciler otobüsü terk etmeme eylemi başlattılar. Yaklaşık iki saatlik bekleyişin ardından belediye geri adım attı. Servis içeri girdi.
ODTÜ ormanında yol çalışmalarının ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi “otobüslerin tahrip edildiği” gerekçesiyle semt servislerinin kampüse girişini durdurmuştu. Öğrenciler, belediye bu kararından vazgeçene kadar eylemlerini sürdürecek
(Ankara/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

\'Anadili Günü’nün temelini halkların mücadelesi oluşturur\'

SONRAKİ HABER

Ukrayna’da erken seçim ve 2004 Anayasası\'na dönüş kararı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...