20 Şubat 2014 22:32

‘Temiz futbol’ eylemi Nyon’da

Yeşil Sahada da Adalet Platformu,Türkiye Fair Play Platformu, Trabzon Fikir Kulübü üyelerinin başlatmış olduğu ve daha önce 2 kez Nyon, Londra, Amsterdam gibi şehirlerde gerçekleştirilen Temiz Futbol Eylemleri Juventus - Trabzonspor maçı öncesi Nyon'da düzenlendi.

‘Temiz futbol’ eylemi Nyon’da
Paylaş

Yeşil Sahada da Adalet Platformu,Türkiye Fair Play Platformu, Trabzon Fikir Kulübü üyelerinin başlatmış  olduğu ve daha önce 2 kez Nyon, Londra, Amsterdam gibi şehirlerde gerçekleştirilen  Temiz Futbol Eylemleri Juventus - Trabzonspor maçı öncesi  Nyon'da düzenlendi.

Yeşil Sahada da Adalet Platformu” üyeleri, başlattığı “Temiz Futbol” isteğini dillendirmeye devam ediyor.  Eylem grubu adına yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Şike girişimlerinin ‘Sahaya yansımadı’ denilerek örtbas edildiği ve cezalandırılmadığı süreçte TFF’nin görmezden geldiği, UEFA’nın adaleti geciktirdiği bir ortamda zedelenen ‘adalet’ kavramının önemini yeniden hatırlatmak için başlattığımız sivil direniş 96. haftasını doldurdu.

97 haftadan beri her Cumartesi Taksim'de toplanan 100 kadar Temiz Futbol gönüllüsü olarak ellerimizde taşıdığımız Türkçe ve İngilizce pankartlarla yaşanan bu kirli sürecin unutulmaması için mücadele veriyoruz.

Yaşamın her alanındaki adaletsizliğe olduğu gibi sportif arenadaki adaletsizliğe de karşı olan herkesi, temiz futbol özlemi duyan tüm taraftarları, vicdan sahibi tüm aydınları ve basın mensuplarını eylemlerimize davet ediyoruz.” (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Deplasman takımları mutlu

SONRAKİ HABER

Boyun damarlarınız ritminizi bozmasın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...