13 Haziran 2011 09:42

Yeni Zelanda yine sallandı

Yeni Zelanda’da geçtiğimiz aylarda depremle yıkılan Christchurch şehrinde bugün bir dizi sarsıntı daha meydana geldi. Deprem sonucu şehir merkezindeki birkaç binada hasar oluşurken, binlerce evin elektriksiz kaldığı bildirildi. Yeni Zelanda’da 22 Şubat’ta Christchurch şehrinde meydana gelen 6. 3 büyüklüğünde depremde 181 ki

Yeni Zelanda yine sallandı
Paylaş

Yeni Zelanda’da geçtiğimiz aylarda depremle yıkılan Christchurch şehrinde bugün bir dizi sarsıntı daha meydana geldi. Deprem sonucu şehir merkezindeki birkaç binada hasar oluşurken, binlerce evin elektriksiz kaldığı bildirildi. Yeni Zelanda’da 22 Şubat’ta Christchurch şehrinde meydana gelen 6. 3 büyüklüğünde depremde 181 kişi ölmüştü.

Christchurch’da meydana gelen bir dizi sarsıntında şehir merkezindeki binalarda hasarlar oluştu. Yerel medya bir kilisede 2 kişinin geçici olarak mahsur kaldığını aktarırken, toplam 10 kişinin de yaralandığı kaydedi. Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), öğle saatlerinde meydana gelen ilk depremin büyüklüğünü 5. 2 olarak açıklarken, bir saat sonra yaşanan sarsıntının ise 6. 0 büyüklüğünde olduğu aktarıldı. Daha sonra küçük sarsıntılar yaşandığı da gelen bilgiler arasında.
Yeni Zelanda’da 22 Şubat’ta Christchurch şehrinde meydana gelen 6. 3 büyüklüğünde deprem 181 can almıştı.
(DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Açlık grevinde ölüm

SONRAKİ HABER

Ordu vuruyor halk kaçıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...