13 Haziran 2011 09:25

Devlet hastanesinde ihmal can aldı

NAZİF Karaçam adlı yaşlı hastanın tedavi amaçlı gittiği Nazilli Devlet Hashanesinde ihmal sonucu öldüğü iddia edildi.Nazilli’de Nazif Karaçam adlı yaşlı hastanın tedavi amaçlı gittiği Nazilli Devlet Hashanesinde ihmal sonucu öldüğü iddia edildi. 70 yaşındaki vatandaşın ailesi suç duyurusunda bulunacakla

Devlet hastanesinde ihmal can aldı
Paylaş

NAZİF Karaçam adlı yaşlı hastanın tedavi amaçlı gittiği Nazilli Devlet Hashanesinde ihmal sonucu öldüğü iddia edildi.
Nazilli’de Nazif Karaçam adlı yaşlı hastanın tedavi amaçlı gittiği Nazilli Devlet Hashanesinde ihmal sonucu öldüğü iddia edildi. 70 yaşındaki vatandaşın ailesi suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Edinilen bilgilere göre; geçen çarşamba, Nazif Karaçam isimli vatandaş, Nazilli Devlet Hastanesi Acil Servisine kızı Hülya İnan ve damadı Ahmet İnan ile gitti. Karın şişliği şikayetiyle acil servise giden 70 yaşındaki Nazif Karaçam’a buradaki nöbetçi hekim tarafından nöroloji polikliniğine gitmesi önerildi. Ertesi günü nöroloji polikliniğine giden Nazif Karaçam buradan da kardiyoloji servisine sevk edildi.Buradaki muayenesinin ardından eve gönderilen Nazif Karaçam cumartesi günü tekrar karın şişliği şikayeti ile Nazilli Devlet Hastanesi acil servisine gitti. İlk müdahalesinin ardından genel cerrahi servisine alınan Nazif Karaçam iddiaya göre durumunun ağırlaşmasına rağmen gerekli müdahale yapılmadı.

Olayla ilgili hastane de ihmal olduğunu iddia eden Nazif Karaçam’ın kızı Hülya İnan ve damadı Ahmet İnan ile oğlu Hüdai Karaçam Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Karaçam’ın yakınları:” Bizim canımız yandı. Babamızı hastaneye yürüyerek götürdük ama cenazesini getirdik. Bu acı duyguyu biz yaşadık başkaları yaşamasın. Bu durumda ihmal olduğunu düşünüyoruz.Ve gereğinin yetkili merciler tarafından yapılmasını istiyoruz. Çünkü babamız genel cerrahi servisinde yatarken durumu ağırlaştı. Servis hemşiresi doktoru aradı. Doktor serum ve iğne yapılmasını söylemiş. Kısa bir zaman sonra da serviste vefat etti”dediler. (AYDIN)

ÖNCEKİ HABER

Yeni yağış dalgası geliyor

SONRAKİ HABER

Yeni yüzyılın hastalıkları: Hepatit B ve NASH

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...