17 Şubat 2014 19:34

Batman'da öğrenci servisi kaza yaptı: 20 kişi yaralandı

Batman'ın Kozluk ilçesinde yanlış sollama nedeniyle şarampole yuvarlanan servis aracında bulunan 17 öğrenci ve servis şoförü ile kazaya neden olan aracın içinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Batman\'da öğrenci servisi kaza yaptı: 20 kişi yaralandı
Paylaş

Batman’ın Kozluk (Hezo) ilçesinden Bekirhan (Kaniyahenê) beldesine öğrenci taşıyan Abdurrahman Daragan yönetimindeki 72 KC 743 plakalı servis aracı, ilçeye bağlı Kahveci (Kawecî) köyü mevkiinde yanlış sollama yapan 06 ZEY 09 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 17 öğrencinin bulunduğu servis aracı şarampole yuvarlandı.

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan öğrenciler; Melek Demir, Berivan Acet, Meryem Bayındır, Nurcan Özen, Cihan Kaçmaz, Abdülsamet Borağan, Nazlı Acet, Aynur Altay, Ömer Bulat, İnci Arıkız, Abdülsamet Arıkız, Abdurrahman Arıkız, Süleyman Altay, Osman Kaya, Medine Elğin, Ramazan Bayındır, Zeynep Altay ve sürücü Abdurrahman Daragan yaralandı. Yine yaptığı yanlış sollamadan kaynaklı kazaya neden olan diğer araçta bulunan 2 kişi de yaralandı. Kazada yaralanan öğrenciler, ilk olarak Kozluk Devlet Hastanesi'ne buradaki ilk müdahalenin ardından ise durumu ağır olan 4 öğrenci, Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Özel Batman Dünya Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazanın duyulmasının ardından çok sayıda öğrenci velisi hastanelere akın etti. Öte yandan BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, BDP Batman Belediyesi eş başkan adayları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir ile BDP yöneticileri Bölge Hastanesi’ne gelerek, yaralıların durumu ile ilgili bilgi aldı ve ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Seçime, çalmak için giriyorlar

SONRAKİ HABER

Sincan metrosunda arıza çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...