16 Şubat 2014 14:30

Adalet nöbetinde 23. hafta tamamlandı

Bodrum Gezi Dayanışması’nın ‘Adalet İstiyoruz Nöbeti’ 23. haftasını tamamladı.

Adalet nöbetinde 23. hafta tamamlandı
Paylaş

Bodrum Gezi Dayanışması’nın ‘Adalet İstiyoruz Nöbeti’ 23. haftasını tamamladı.

Bodrum Gezi Dayanışması, Belediye Meydanı’nda her hafta cumartesi günü Gezi direnişinde katledilenlerin resimlerinin olduğu, ‘Unutursak Kalbimiz Kurusun’ ve ‘Adalet İstiyoruz’ yazılarının olduğu pankart etrafında toplanıyor.

Grup 23. haftada da yine aynı gün ve saatte bir araya geldi. Bodrum Gezi Dayanışması adına konuşan Yüksel Ergen, “Eylemlerimiz Gezi direnişi sürecinde hayatını kaybeden daha doğrusu yaşamaları çalınan Ethem Sarısülük, Abdullah Cömert, Mehmet Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz, Medeni Yıldırım, Ahmet Atakan ve son olarak Hasan Ferit Gedik ‘i unutmamak ve unutturtmamak için başlattığımız bir eylemdi” dedi.

Daha sonra Ethem’in, Ali İsmail’in ve Mehmet’in davalarının görülmeye başlamasının ardından ‘adalet’ talebinin gündeme geldiğini belirten Ergen, “Çünkü davaların başlaması ile yargı sürecinin skandallarla dolu olması adaletli bir yargılamanın yapılamayacağını gösterdi” dedi.

Ergen, Gezi direnişi boyunca Bodrum sokaklarını dolduran kitlelere eylemelerine destek verme çağrısında bulundu. (Muğla/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çıkarlarımız ortak değil!

SONRAKİ HABER

Taşeron işçiler kalıcı iş istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...