13 Haziran 2011 08:29

Ekşi festival

TÜRKİYE’nin ilk sözlük platformu Ekşi Sözlük kapalı alanlara sığamayınca bu kez eğlenceyi açık alana taşıdı. Etkinlikte MFÖ ve Multitap de sahne alacak.1999 yılında Sedat Kapanoğlu tarafından kurulan ve adını Portishead’in ‘Sour Times’ şarkısından alan “sourtimes.org” sitesinin bir parçası

Ekşi festival
Paylaş

TÜRKİYE’nin ilk sözlük platformu Ekşi Sözlük kapalı alanlara sığamayınca bu kez eğlenceyi açık alana taşıdı. Etkinlikte MFÖ ve Multitap de sahne alacak.

1999 yılında Sedat Kapanoğlu tarafından kurulan ve adını Portishead’in ‘Sour Times’ şarkısından alan “sourtimes.org” sitesinin bir parçası olarak yayın hayatına başlayan “kutsal bilgi kaynağı” 12. yaş gününün ardından yine kullanıcılarını bir araya getirecek bir etkinliğe imza atıyor.

Şubattaki yaş günü kutlamalarında yaşanan organizasyon bozuklukları ve aşırı katılım nedeniyle Hilton’a sığamayan sözlükçüler bu kez 25 Haziranda Park Orman’da buluşuyor.

Öğlen 12’den gece 12’ye kadar sürecek festivalde MFÖ ve Multitap sahne alırken Archieve da Collective DJ Show’la katılımcıları coşturacak. Organizasyon sözlük yazarları ve artı birleri için ücretsiz olacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yüksek okulda kapari deneme üretimi...

SONRAKİ HABER

Hatice Meryem Almancada

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa