13 Haziran 2011 08:23

TMSF, 30 taşınmaz için teklif alacak

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), mülkiyetindeki 30 Taşınmazı teklif alarak satacak. Satışa çıkartılan gayrimenkuller arasında İstanbul’da lüks daireler, Kütahya’da çiftlik, parke fabrikası, fındıklık ve meyve bahçeleri gibi taşınmazlar bulunuyor.TMSF’den yapılan açıklamaya göre Fon, mülkiyetinde

TMSF, 30 taşınmaz için teklif alacak
Paylaş

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), mülkiyetindeki 30 Taşınmazı teklif alarak satacak. Satışa çıkartılan gayrimenkuller arasında İstanbul’da lüks daireler, Kütahya’da çiftlik, parke fabrikası, fındıklık ve meyve bahçeleri gibi taşınmazlar bulunuyor.

TMSF’den yapılan açıklamaya göre Fon, mülkiyetinde bulunun 30 adet gayrimenkul için teklif alacak. İstanbul’da lüks dairelerin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde çiftlik, fındıklık, meyve bahçeleri, parke fabrikası gibi taşınmazlar satışa sunulan gayrimenkuller arasında yer alıyor.

TMSF, 30 Mayıs’ta muhammen bedelleri toplamı 10 milyon 328 bin TL olan 29 adet gayrimenkul ile Fon’un iştirak şirketi olan RCT A.Ş.’nin mülkiyetinde bulunan muhammen değerleri toplamı 6 milyon 805 bin TL olan 10 adet gayrimenkulün ihalesini yapmış bu satışta 9 gayrimenkul alıcı bulmuştu. 9 adet gayrimenkul 6 milyon 450 bin TL teklif alarak satışı gerçekleşmişti. TMSF, bu ihalede ise alıcı bulamayan gayrimenkulleri teklif alma usulüyle satışa çıkarttı. TMSF 30 taşınmazın satışını ihaledeki muhammen bedeller üzerinden teklif almak suretiyle satışını gerçekleştirecek. Alınacak teklifler haftalık periyotlarla değerlendirilecek. İhaleye katılım prosedürü Fon’un internet sitesinde yayınlanmaya başlandı.

Teklif verme prosedürünün başlangıç tarihi 13 Haziran 2011’ de başlayıp 1 Temmuz 2011’de tarihinde mesai saati bitimine sona erecek. Her hafta Cuma günü mesai saati bitiminde muhammen bedel ve üzerinde teklif alınan taşınmazlar listeden çıkarılarak Pazartesi günleri saat 15.00’ten itibaren güncel haliyle yayınlanacak yeni listedeki kalan taşınmazlara o günden itibaren teklif alınmaya devam edilecek.

HALI MAĞAZASI DA VAR, PARKE FABRİKASI DA...

Satışa çıkartılan taşınmazlar arasında mülkiyeti TMSF’ye ait olan Denizli Antalya karayolu üzerinde yaklaşık 4 bin 350 metrekare yüzölçümlü eski bir halı satış mağazası, Eston Reşitpaşa Evleri’nde 6 adet daire, Kütahya Tavşanlı Beyköy’de 4 bin 165 metrekare yüzölçümlü bir çiftlik, Kuşadası’nda yaklaşık 500 metrekare yüzölçümlü natamam bir büro, Düzce Akçakoca’da ahşap bir ev, Kayseri Köseoğlu İş Merkezi’nde muhtelif bürolar, İstanbul Sultangazi’de brüt 97 metrekare yüzölçümlü depolu bir dükkan, Ordu Zafermilli mahallesinde bir evin 1/12 hissesi, Ünye’de eski parke fabrikası, Zonguldak’ta 400 metrekare fındıklık, mülkiyeti RCT A.Ş.’ne ait olan Ankara Çankaya’da bir daire, Bursa Orhangazi’de meyva bahçesi ve soğuk hava deposu, İzmir Menemen’de yaklaşık her biri 385’er metrekare yüzölçümlü 4 dükkan, Kayseri Melikgazi’de 3 tane imarlı arsanın hisseleri satışa çıkartılan taşınmazlar arasında yer alıyor. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

İçme sütü üretimi düştü

SONRAKİ HABER

Yüksek okulda kapari deneme üretimi...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...