13 Haziran 2011 07:33

Siirt'te polis müdahalesiyle yaralanan kadın beyin kanaması geçirdi

Emek Demokrasi ve Özgürlük Bloku'nun Siirt'teki seçim başarısının ardından kitleye polisin müdahalesiyle ağır yaralanan Halime Kayar Özel Batman Dünya Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin kanaması geçiren Kayar'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi. Gaz bombası isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 2 yaşındaki Muhammet bebek ise

Siirt'te polis müdahalesiyle yaralanan kadın beyin kanaması geçirdi
Paylaş

Emek Demokrasi ve Özgürlük Bloku'nun Siirt'teki seçim başarısının ardından kitleye polisin müdahalesiyle ağır yaralanan Halime Kayar Özel Batman Dünya Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin kanaması geçiren Kayar'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi. Gaz bombası isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 2 yaşındaki Muhammet bebek ise Diyarbakır'a sevk edildi.

Siirt'te dün gece Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku adayı Gültan Kışanak'ın kazandığının kesinleşmesinin ardından BDP İl binası önüne akın eden on binlerce kişiye karşı gerçekleştirilen polis müdahalesinde yaralanan 3'ü ağır 11 kişinin tedavisi sürüyor. Başına gaz bombası isabet etmesiyle ağır yaralanan 2 yaşındaki Muhammet Sefa Teymur, ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Teymur'un durumunun iyiye gittiği bildirildi. Gaz bombasını kafa ve bacağına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Fırat Dağıtım Şirketi çalışanı 70 yaşındaki Mehmet Altay'ın (Apê Sofi) ise Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Çeşitli yerlerinde yaralanan 8 yurttaş ise Siirt Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan başına ve vücuduna isabet eden gaz bombaları ve aldığı cop darbeleriyle ağır yaralanan Halime Kayar ise Özel Batman Dünya Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Kayar'ın durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kayar'ın doktoru Bülent Önal sürekli uyutmak zorunda kaldıklarını ve yoğun bakımda tutulduğunu söyledi. (Siirt/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Meralar yasaklanınca çoban ve ailesi aç kaldı

SONRAKİ HABER

CHP’de ilk istifa çağrısı geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...