13 Şubat 2014 23:33

Maraş'ta kavga: 1 ölü 5 yaralı, 5 gözaltı

Maraş'ın Pazarcık ilçesinde muhtar adayları ve yakınları arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı, 5 kişi ise gözaltına alındı.

Maraş\'ta kavga: 1 ölü 5 yaralı, 5 gözaltı
Paylaş

Maraş'ın Pazarcık ilçesinde muhtar adayları ve yakınları arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı, 5 kişi ise gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre; Pazarcı ilçesine bağlı Guzkent Köyü’nde kavga çıktı. İddialara göre; 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde muhtarlık için aday olan Adem Toktemur ile mevcut muhtar Tugay Uncuer arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışma, tarafların yakınların da katılımıyla büyüyerek kısa sürede kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada, muhtar adayı Adem Toktemur, Ekrem Töremen, Adem Töremen ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Muhtar adayı Adem Toktemur, kendisiyle birlikte yaralanan yakınlarını kendi otomobiliyle Pazarcık Devlet Hastanesi’ne götürürken, ablası Feride Toktemur refakatçi olarak araca bindi. Hızla hareket eden otomobilin kapısının açılmasıyla yola savrulan Toktemur ağır yaralandı. Pazarcık Devlet Hastanesi’ne götürülen Toktemur yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Toktemur’un cesedi otopsi için morga konulurken, diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. (Maraş/DİHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Dünya Öykü Günü

SONRAKİ HABER

İstanbul\'da yağmur baskını

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...