08 Şubat 2014 22:03

HDP'nin Eyüp ilçe binası açıldı

HDP Eyüp İlçe Örgütü binası İstanbul Milletvekili Levent Tüzel'in de katıldığı etkinlikle açıldı.

HDP\'nin Eyüp ilçe binası açıldı
Paylaş

HDP Eyüp İlçe Örgütü binası İstanbul Milletvekili Levent Tüzel'in de aralarında bulunduğu yüzlerce kişinin katılımıyla açıldı. Açılışa, BDP İstanbul İl Eş Başkanı Emrullah Bingül, HDP Eyüp Belediye Eş Başkan adayları avukat Asiye Ülker ve Halis Ertaş, İlçe Eş başkanı Gülcan Ergen de katıldı. Demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirenler anısına düzenlenen saygı duruşu ile başlayan açılış etkinliğinde HDP Eyüp İlçe Eş başkanı Gülcan Ergen kısa bir konuşma yaptı.

HDP Eyüp Belediye Eş Başkan adayı Avukat Asya Ülker HDP'nin toplum için üçüncü yol olduğunu vurguladı. HDP'nin halk için alternatif olduğunu ifade eden Ülker, "Halk için ne AKP'ye ne CHP'ye ne MHP'ye ne de devlet partilerini tercih değil. Yerel seçimlerde HDP halk için tek alternatiftir. Biz artık kendimiz ve kentimizi yönetecek durumdayız. Birlikte çalışacağız birlikte yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan HDP İstanbul Milletvekili Levent Tüzel de mücadele vurgusu yaparak "İşte kürsülerimiz farklı dillerden oluşuyor. Biz işçiler, emekçiler, kadınlar tüm ezilenler yıllarca mücadele ettik. HDP bu mücadelenin bir kazanımıdır. Hep beraber kendimizi ve kentimiz yöneteceğiz. Halkı yok sayan anlayışları değiştirmeye geliyoruz. Partimiz hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek ilçe örgütünün açılışı yapıldı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Bir başka “vitrini ‘güzel’ ama içi pislik dolu kapitalizm” yazısı

SONRAKİ HABER

Aykut Hoca

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...